tirsdag 25. mars 2014

VÅRNYTT TIL DAME

Trenger du noe nytt i garderoben?


Hos oss kan du finne det meste du trenger. Vi tilbyr stilige design klær med super passform. Det er verdt å investere i disse plaggene fordi kvaliteten er så god at de holder seg like fin sesong etter sesong. Designet er også unikt og selges kun i et begrenset antall butikker. Hvis du er interessert i klær og liker å skille deg litt ut, anbefaler vi at du tar en titt på litt av utvalget vårt! Vi håper du finner noe du liker.


Først ut har vi nyhetene fra Twist & Tango.

Twist & Tango er et svensk merke som ble etablert i 1995. Ønsket var å designe enkle hverdagsklær i forskjellige varianter, som de følte klesmarkedet manglet. Dette har resultert i stilige klær med en unik passform. Ta en titt på litt av vårt utvalg: 

 

 
 
 

 
 
 
 

Ta også en titt på utvalget vårt fra Ti Mo!

Ti Mo er norsk og designer stilige plagg med god kvalitet. De fokuserer stort på at klærne skal ha god passform og være behagelig å bruke. Ti Mo designer plagg med klassiske snitt som kan brukes lenge og som fungerer like godt sesong etter sesong. Ta en titt på deler av utvalget vårt:
 
 
http://www.minimikki.no/productdetails.php?product=5147 
 

 
 
 
 
 

Ikke glem at vi også selger de lekre veskene fra Leowulff, bare to modeller igjen:

 
 


 
 
 
 
 Velkommen!
 
 
 

1 kommentar:

  1. I've used "OEL", I've used gucci replica "Global", but I find the fallback in my personal vernacular when I want to disambiguate is to append chanel replica "style" and pronounce it as one word.

    SvarSlett