mandag 22. september 2014

NYE MERKER I BUTIKK!

Høsten har kommet og vi har selvfølgelig fått inn mye nytt og spennende i butikken! 
I den sammenheng har vi gleden av å introdusere tre nye merker: Moxy Copenhagen, Storm & Marie og Basic Apparel. Nå som høsten er her blir det gjerne litt ruskevær og våte dager. Støvlene fra Moxy Copenhagen hjelper deg til å holde deg tørr og varm gjennom både høst og vinter. Gummistøvlene er laget av 100% rågummi og har et lekkert design som farger hverdagen. Støvlene fra Moxy Copenhagen er foret med fleece innvendig og varmer dermed godt i tillegg til at de er komfortabel å ha på seg gjennom en lang dag. 

Vi har allerede solgt over halvparten av støvlene, så det gjelder å være rask! Støvlene fra Moxy Copenhagen finner du ved å trykke her. Og til deg som venter på andre farger: Moxy støvler i fargene sort og mørk grå forventes rundt Desember. 
bilde kopi

Nytt er også varene fra Storm & Marie, et dansk klesmerke med stort fokus på design og kvalitet. Plaggene fra Storm & Marie bærer preg av minimalistisk Skandinavisk design kombinert med en rocket stil og enkle linjer som fremhever det feministiske. Klærne fra Storm & Marie er lett anvendelig, og er den lille prikken over i'en i høstgarderoben. Vi har allerede forelsket oss i plaggene! 

Hele utvalget fra Storm & Marie finner du herVi venter også et nytt merke denne uken som heter Basic Apparel! Dette er et dansk merke som har stort fokus på brukervennlighet og design. Klærne fra Basic Apparel er enkle og delikate, og passer like godt dag som kveld! Herlige plagg til en fin pris, det elsker vi! Følg med på instagram og facebook der vi informerer så snart varene kommer i butikk! Instagram: @minimikkibergen, facebook: https://www.facebook.com/minimikki.no

En liten smakebit på hva som kommer: 


Vi gleder oss! 

- Minimikki
1 kommentar:

 1. هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

  شركة المثالية لمكافحة الحشرات
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
  ______________________________________________________________________________________________________________
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

  SvarSlett