torsdag 30. januar 2014

By Ti Mo


Har du fått med deg at vi har tatt inn det norske klesmerket by Ti Mo?


By Ti Mo er norsk design med god kvalitet. De tror på bærekraft og kvalitetsmaterialer som holder lenge framfor masseforbruk. Plaggene har god passform og et unikt design. By Ti Mo designer plagg med klassiske snitt som kan brukes lenge og som fungerer like godt sesong etter sesong.Merket ble etablert i 2004, og har siden det åpnet nesten 1000 butikker i 22 land verden over. By Ti Mo har blant annet designet de populære skjørtene som stadig blir revet av hyllen. Foreløpig har vi fargene grey melange og ruby på lager, vi har også cupro-skjørtene inne i fargene anthracite og  scarlet. Alle skjørtene er nydelige på og har en god passform. Passer like godt til hverdag som til fest!
De fleste plaggene fra Ti Mo er laget av kvalitetsmaterialer som ull, silke og bomull. Det er ofte duse delikate farger som går igjen. Det fantastiske er at du kan bruke plaggene sammen med det meste. Denne blusen kan for eksempel kombineres med det fantastiske skjørtet "cupro scarlet" slik at det ser ut som en kjole. Blusen kan også kombineres med et par stilige jeans, se vårt jeansutvalg fra Twist&Tango herPlaggene fra Ti Mo er anvendelige klær til en fornuftig pris som oser kvalitet. Ta en titt på deler av utvalget vårt: 


Nydelig og lett "Floating Flower" bukse fra Ti Mo. Perfekt til vår og sommer. 
Finnes også i mørkegrå.


Nydelige kjoler fra Ti Mo. 
Kjolen til venstre finner du her     Kjolen til høyre finner du herNydelig dus rosa kåpe fra Ti Mo. Du finner den her


Resten av utvalget vårt fra Ti Mo finner du her
1 kommentar:

  1. So, it's up to you if you want replica watches uk to worry about whether or not you can call a cartoon movie anime replica handbags. Perhaps you can set up some sort of racial purity test to determine whether a cartoon is anime or replica wathces not.

    SvarSlett