fredag 21. januar 2011

Nå er det lenge siden.......

.... det har blitt blogget her hos Minimikki. men det skal det bli en forandring på, vi skal bli mye flinkere :)
Mange spennende ting har skjedd siden sist, det aller gøyeste er at Minimikki har fått en ny ansatt! Skjønne Maren vil være tilstede i showroomet, klar til å ekspedere deg, 2-3 ganger i uken! Når hun er på jobb skal jeg unne meg kvalitetstid med babyen min på 9 mnd som jeg ikke har sett så mye til da Minimikki er mer enn en fulltidsjobb! Gleder meg til å gå lange trilleturer og slappe litt av :) Men med ekstra hjelp blir det mer produktivitet, 2011 skal bli et fantastisk år!

Showroomet er nå åpent 5 dager i uken!!! :)Her kommer litt bilder av showroomet vårt som vi er veldig stolte av :)! Har du ikke vært der tidligere kan vi fortelle at vi holder til i samme hus som Nøstebarn har butikk, på Midttun i Bergen. Hardangerveien 21.


På nedsiden av denne villaen finner du oss :)


Vi har fått nye åpningstider, og det er mandag,tirsdag,onsdag og fredag fra 10-15:30. Torsdag fra 10-18.
Gratis parkering rett utenfor døren! Sitter du på nett og finner noe du liker, handler du enkelt hjemmefra, og velger "henting i showroom". Da har du sikret deg varen (e) og kan komme å titte på annet om det skulle være aktuelt. Betale gjør du i showroomet :) Det er så kjekt å få kunder innom, så kom kom :)
Nå er det SALG i butikken, alle salgsvarer er nedsatt -30,-50%. Salget går mot slutten, så har du sett deg ut noen favoritter er det ikke lurt å vente lengre, det forsvinner fort!
Til våren venter vi inn mange fantastiske nyheter, og en del nye merker :) Vi kan nevne Kik Kid, Duns Sweden, Alba Baby, og så forhandler vi om mer :)
Ta en titt på det som ventes:

Katvig sin maritime kolleksjon gleder vi oss enormt til -
Denne er allerede bestilt til gutten min på 3 :)

Katvig 

 
Ej Sikke Lej klinker til denne gangen og leverer den fineste kolleksjonen noensinne! Vi har handlet inn STORT og vil kunne tilby deg et stort utvalg til barn og baby!
 

De har så utrolig kule mønstrer og fiiine farger 
- også til gutt, og med 2 gutter hjemme er det en hjertesak!Yttertøyet er superfint! Vi har tatt inn heldresser i disse fargene du ser i mykt stoff, også i rødt! 
Ha en riktig god helg!
Hilsen Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar