tirsdag 18. februar 2014

MarMar & Alba Baby


De nye varene strømmer på, har du fått med deg at vi har tatt inn det danske merket MarMar

MarMar Copenhagen er et klesmerke for barn som ble etablert i 2008 av designeren Marlene Anine Hamann Holboe. MarMar designer stilige barneklær som bærer preg av kontraster mellom ny og gammel, og ikke minst luksuriøst og funksjonelt. Dette gjør plaggene unike, særlig fordi de kan brukes på utallige måter. Plaggene kan blant annet brukes til hverdags, eller til finere anledninger. 


Noen av nyhetene fra MarMar (til venstre), og Alba Baby (til høyre)


MarMar Copenhagen designer barneklær til gutter og jenter fra to måneder til tolv år, det har også vi gleden av å tilby. MarMar fokuserer stort på at plaggene deres skal være komfortabel og brukervennlig, dette gjelder både plaggene for de minste og de litt større barna. Alle plaggene vi har tatt inn består av 50% modal og 50% bomull. 



          Nydelig Body fra MarMar Copenhagen       


Det flotte med MarMar er at de tar et stort hensyn til miljø når  de produserer. De fleste av plaggene deres er laget av tekstiler som er godkjent av OEKO-TEX. Tekstiler som er godkjent av OEKO-TEX tilfredsstiller høye human-økologiske krav. 

Ta en titt på litt av utvalget vårt fra MarMar Copenhagen









Resten av utvalget vårt fra MarMar Copenhagen finner du her.



Vi har også fått inn herlige vårnyheter fra Alba Baby, ta en titt: 







Resten av utvalget fra Alba Baby finner du her


Velkommen! 











1 kommentar:

  1. Some time in the 1990s rolex replica, some fans of Japanese animation started getting snobbish about distinguishing between the rolex submariner replica "real anime" (that they of course are the elite champions of) and "lesser" cartoons from louis vuitton outlet elsewhere.

    SvarSlett