søndag 30. desember 2012

Vil du jobbe hos oss?



Minimikki flytter nok en gang! Denne gangen går ferden til SLETTEN SHOPPINGSENTER!
Jeg gleder meg veldig til det og tror at det vil gi butikken et kjempeløft!
Sletten Shoppingsenter har litt andre åpningstider enn hva vi har idag, og vi har derfor behov for flere ansatte. Vi er på jakt etter 2 deltidsansatte som kan jobbe 2-3 dager i uken. Arbeidstidene vil være ettermiddager og lørdager, samt mulighet for dagtid og lengre vakter om sommeren og til juletider.
Som ansatt hos oss har du ansvar for butikkekspedering, nettbutikkadministrering og pakking til nettbutikk. Har du kompetanse innenfor bloggverden og sosiale medier og kan hjelpe oss med blogginnlegg og foto er dette et pluss, men ikke krav.
Vi søker utadvente medarbeidere, med glimt i øyet som kan by på seg selv. Erfaring med salg er et stort pluss, vi er selvsagt på jakt etter gode selgere. Vi søker deg som er glad i å arbeide, som liker både og jobbe i team og selvstendig og som gjerne tar i et tak når vi har behov for det.
Selv om vi driver med barneklær og utstyr er det ikke et krav at du har barn.
Vi kan tilby hyggelige medarbeidere, fine lokaler, greie åpningstider, gode rabattordninger og en kjekk jobb. Er dette noe for deg trenger vi din søknad fort, vi åpner nemlig i februar.
Vil du være med på laget og gjøre Minimikki til Bergens beste og hyggeligste barnebutikk vil vi gjerne høre fra deg. Søknaden kan leveres personlig til butikken i Fridalsveien 42, eller sendes på mail til
post@minimikki.no
Kanskje er det akkurat deg vi leter etter?
Spørsmål kan rettes til daglig leder, Elisabeth på samme mail som over.

2 kommentarer:

  1. Dette hørtes spennende ut! Jeg kunne godt tenkt meg en jobb innenfor sosiale medier og nettbutikk, særlig barneklær da jeg har en datter. Men er allerede butikkansatt, da deltid, siden jeg går på skole (markedsføring) Men det kommer gjerne nye muligheter seinere? ;)

    SvarSlett
  2. Hei :-)
    Jeg hørte du hadde flyttet :-)
    Lykke til i nye lokaler :-)
    Hilsen Marianne i Barneboden

    SvarSlett